Новые санкции против НТВ-Плюс и Первого канала: опубликованы обновленные списки

Украина продлила санкции против РФ

Ограничительные меры коснулись 377 физических и 235 юридических лиц.

В Офісі президента оприлюднили оновлені списки антиросійських санкцій, які введені у відповідності з указом Володимира Зеленського №184 від 14 травня.

Обмежувальні заходи торкнулися 377 фізичних і 235 юридичних осіб.

При цьому санкції вводяться як на 3 роки, так і на рік, а у списки потрапили особи, які були внесені туди раніше, так і тих, кого не було.

Звернемо увагу, що санкції, серед іншого, передбачають блокування активів в Україні, заборону виведення капіталів за межі України, заборону на в'їзд в Україну, заборону торгових операцій, призупинення виконання економічних і фінансових зобов'язань, позбавлення державних нагород України.

Звернемо увагу, що санкції продовжені щодо телекомпаній НТВ-Плюс і АТ Перший канал.

Читати такожВ Україні продовжили заборону на російські соцмережі

З рішення випливає, що в Україні буде заблоковано доступ до ресурсів, у тому числі їх субдоменів, зокрема: 1tv.com, Domkino.tv, Domkino-premium.tv, Muzl.tv, Vremya.tv, Telecafe.ru, Bober-tv.ru, Kanal-o.ru, Роеhali.tv, Katyusha.tv, Karusel-tv.ru. Також додається блокування інтернет-провайдерами доступу до субдомену ntvplus.tv.

Повні санкційні списки доступні за наступними посиланнями: Фізичні особиЮридичні особи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Володимир Зеленський з санкційного списку виключив онуку Муссоліні Алессандру Муссоліні, російського бізнесмена Олексія Федоричева і ряд IT-компаній.

Автор: Алексей Тесля
Новости сейчасКонтакты