В коронавирусной больнице Черновцов был смертельный пожар

В больнице Черновцов был смертельный пожар, сообщили в ГСЧС / acc.cv.ua

Пожар в Черновцах унес одну жизнь, поделились в ГСЧС.

В Чернівцях сталася пожежа у міській лікарні №1, в якій лікують хворих на коронавірус COVID-19.

За попередніми даними, загинула одна особа, повідомляє acc.cv.ua з посиланням на відомості Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

У ДСНС додали, що вогонь охопив площу 30 квадратних метрів, через загоряння була евакуація. Причина пожежі в Чернівцях поки невідома.

Пожежа виникла в одній з палат лікарні, у результаті загоряння загинув один пацієнт та постраждали ще дві особи, розповів кореспонденту molbuk.ua перший заступник начальника управління ДСНС у Чернівецькій області Олександр Айсюк.

Айсюк поділився, що одна людина травмувалася у результаті пожежі, а ще одна – надихалася чадним газом.

Заступник голови Чернівецької облдержадміністрації Наталія Гусак у Facebook написала, що в лікарні Чернівців був вибух та є постраждалі. За її даними, пацієнтів переводять в інші медустанови.

Смертельна пожежа у Чернівцях опубліковано відео

<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?14" data-telegram-post="glavredinfo/14060" data-width="100%"></script>

Нагадаємо, у ніч на 4 лютого сталася пожежа в Запорізькій обласній інфекційній лікарні – горіла палата-бокс реанімаційного відділення, в якій лікували хворих на COVID-19. У результаті пожежі загинули три пацієнти й анестезіолог.

Автор: Екатерина Присяжнюк
Новости сейчасКонтакты