В Офисе президента по ошибке "отправили" Зеленского в будущее

Владимир Зеленский / Офис президента

В Сети жестко раскритиковали за некомпетентность сотрудников Офиса президента, которые отвечают за коммуникацию главы государства.

В Офісі президента попали в новий конфуз - цього разу з простором і часом. На офіційній сторінці відомства у соціальній мережі Facebook було опубліковано повідомлення про відвідування президентом Володимиром Зеленським Всесвітньої виставки Експо-2020. Але з переплутаними датами.

"Президент України Володимир Зеленський разом з першою леді Оленою Зеленською в рамках офіційного візиту в Об'єднані Арабські Емірати відвідав Всесвітню виставку Експо-2020 в місті Дубай, відкриття якої у зв'язку з пандемією COVID-19 перенесено на жовтень 2021 року"", ‒ йдеться в тексті.

Таким чином, виходить, що Володимир Зеленський як би здійснив подорож у часі в майбутнє.

Українські інтернет-користувачі активно почали жартувати й критикувати за некомпетентність співробітників офісу президента, які відповідають за комунікацію голови держави.

"Ну, якби написали: відвідав майданчик майбутньої виставки або інспектував підготовку Українського павільйону до виставки - не було б і питань. Але відвідувати виставку, яка нескоро відкриється ‒ це якась магія. Надто занадто", - написав користувач ігор Фельдман.

"Відвідав закриту виставку?", ‒ глумливо перепитав Користувач Олег Куцій.

"Так наш президент же вміє подорожувати в часі", - написала користувачка Соломія Коломієць.

"Блін, ну вони смалять. Там хоч який-небудь жалюгідний профі є? Хоча б прибиральниця?!", ‒ написала користувачка Олена Берестецька.

"Як швидко пройшов 2021. Я літа навіть не відчув. А які сніги в жовтні", - написав користувач Дмитро Горячий.

Читати такожЗеленський після візиту в ОАЕ провів термінову нічну нараду: в чому причина

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Автор: Дмитрий Видоменко
Новости сейчасКонтакты