В Слуге народа объяснили, как в суде не дать отменить санкции против Медведчука

Виктор Медведчук / УНИАН

Елена Мошенец прокомментировала санкции против Виктора Медведчука и его окружения.

Народний депутат від Слуги народу Олена Мошенець прокоментувала рішення про запровадження санкцій проти нардепа від Опозиційної платформи - За життя Віктора Медведчука і його оточення.

Як підкреслила вона в ефірі телеканалу Україна 24, влада повинна обґрунтувати своє рішення з правової точки зору таким чином, щоб не дати опозиції оскаржити його в суді.

Нардеп заявила про те, що РНБО діє в рамках гаранта національної безпеки і виконує свою основну функцію. У той же час шахрай зазначила, що вона і її колеги "хотіли б більше відкритості в плані документів, свідчень".

При цьому вона попередила про те, що при оскарженні рішення про санкції можливі маніпуляції і пересмикування з боку опозиції.

"Там є можливість трактувати по-різному, відповідно, вони маніпулюють і кажуть, що це незаконно, і такі рішення потрібно приймати тільки через суд. Тому тут хочеться вже такого правового продовження, хочеться, нарешті, показати суспільству, що ми працюємо ефективно, і це необхідно для забезпечення нашої національної безпеки", - додала Мошенець.

Санкції проти Віктора Медведчука та його оточення:

Автор: Алексей Тесля
Новости сейчасКонтакты