Языковой омбудсмен пожаловался на вуз, где открыли туалет на 8 марта

Языковой омбудсмен Креминь требует от МОН провести проверку / goodfon.ru

Языковой омбудсмен требует расследования МОН после торжественного открытия туалета в киевском вузе.

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь заявив, що звернеться до Міністерства освіти України з проханням провести службове розслідування через урочисте відкриття жіночого туалету до 8 березня у Державному університеті телекомунікацій у Києві.

Як написав Кремінь у Facebook, "стрічково-перерізальному пафосу з ліричними викрутасами" в Україні має бути покладено край.

"Вражений такими "святковими" подіями в державному вузі, в якому відкриттю жіночих вбиралень, що супроводжується адміністративним стрічково-перерізальним пафосом з ліричними викрутасами, в Україні має бути покладено край. Як уповноважений, підготував звернення до Міністерства освіти і науки України з метою проведення службового розслідування за фактом зафіксованого "дійства", — повідомив Тарас Кремінь.

Варто відзначити, що реакція користувачів соцмереж не змусила себе довго чекати. Одні "раділи" за жінок, інші - за вуз, деякі шкодували, що в заході не взяв участь президент.

"Яка ганьба", - написала в Facebook Жанна Соколова.

"Сором і ганьба. Те що повинно бути обов'язково підносять на блюдечку і пафосно. Зійшли з розуму", - пише Валентина Геребная.

"Ганьба, та ще й російською", - обурено написав у соцмережі Володимир Болілий.

"Маразм рулить. Ще б президента покликали ...",- написала Тетяна Слизун.

Як раніше повідомляв Главред:

Автор: Мария Тупик
Новости сейчасКонтакты