Зеленский "выругался" в адрес Порошенко, опубликовано видео троллинга

Петр Порошенко и Владимир Зеленский / УНИАН

Владимир Зеленский рассказал о росте расходов государства на медицину.

Президент Володимир Зеленський під час відеозвернення до громадян України "вилаявся" на адресу свого попередника Петра Порошенка.

На опублікованому Офісом президента відео, глава держави, говорячи про збільшення фінансування медицини в держбюджеті-2021, нагадав, що витрати збільшені на 65 млрд грн, порівняно з минулим.

При цьому Зеленський уточнив, що зараз витрати держави на медицину зросли в порівнянні з часами колишнього президента (очевидно, мався на увазі Петро Порошенко, - ред.). Водночас слова Зеленського про екс-президента були "запікані", а глава держави вибачився за"лайку".

"Гроші на медицину — майже 160 млрд гривень — найбільше за часи незалежності України. І на 65 млрд більше з часів м.... пр..... Сорі за лайку", - сказав Зеленський.

Він також заявив про те, що опозиція маніпулює інформацією про бюджет.

"Прийнято державний бюджет на 2021 рік. Всіх вітаю! Ми продовжили ламати старі традиції, і вже вдруге виявляється, що можна прийняти бюджет вчасно. Виявляється, що можна не до п'ятої ранку, що можна без торгів і без всяких "хотілок", — додав глава держави.

Читати також"Подивися на себе в дзеркало": Кравчук жорстко поставив на місце Порошенка

Нагадаємо, раніше в мережі сталася Заочна перепалка між президентом Володимиром Зеленським і екс-президентом Петром Порошенком.

Під час відеозвернення Зеленський нагадав, що за порушення карантину вихідного дня підприємців штрафуватимуть. При цьому глава держави прозоро натякнув, що до порушень карантину вихідного дня причетний і Порошенко, адже спортивний клуб 5 Елемент, власником якого є екс-президент, був відкритий на вихідних.

Читати також"Ніколи собі не дозволить": Зеленський підколів Порошенка, звертаючись до волонтерів

На звинувачення Зеленського відреагував Порошенко. У своєму Telegram він заявив про нібито нецільове використання бюджетних коштів на програмі велике будівництво.

Новости сейчасКонтакты