"Ослабление санкций против России": в Британии сделали заявление по ситуации с Крымом

Позиция Великобритании по Крыму не изменилась - посольство / facebook.com/ukinukraine

Лицензия Великобритании для морских портов Крыма не меняет политики Лондона в отношении аннексированного полуострова, утверждает Мелинда Симонс.

Офіційний Лондон підтримує територіальну цілісність України і продовжує дотримуватися санкційної політики щодо РФ через анексію автономної республіки Крим. Інформація про послаблення обмежень не відповідає дійсності.

Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на офіційній сторінці посольства Великобританії в Україні в соціальній мережі Facebook, в якому наводиться відповідна заява британського посла Мелінди Сіммонс.

"Велика Британія підтримує територіальну цілісність України та дотримується санкцій проти Росії за незаконну анексію Криму. Повідомлення про те, що ці санкції було послаблено, є неправдивими", - заявила дипломат.

Також в посольстві підкреслили, що загальна ліцензія Великої Британії, яка була видана британським Мінфіном для морських портів Криму, відповідає директивам статті 6а рішення Ради ЄС №269/2014. Таким чином, рішення не скасовує раніше діючої санкційної політики проти РФ.

Рішення Великобританії щодо Криму

Автор: Андрей Ганчук
Новости сейчасКонтакты