Погибшая на Бали российская блогер перед смертью поругалась с отцом

Анастасия погибла на Бали / Фото: Instagram/nastyatropi

Девушка считала, что родители не имеют права делать ей замечания.

Російська блогер Анастасія Тропіцель, яка загинула внаслідок ДТП з мотоциклом на Балі, за день до смерті сильно посварилася з батьком.

«Я щиро, при всьому бажанні ніколи не зрозумію, як можна таку х**ню морозити своїй доньці, яка у 18 років сама себе забезпечує, живе в іншій країні і дофіга всього зробила», — каже Тропіцель на відео, яке вона опублікувала в сторіз в Instagram.

Дівчина не уточнила обставини сварки з батьком, проте інцидент довів її до сліз, і вона показала підписникам, що плаче. Блогер заявила, що їй соромно за такого тата. За словами Тропіцель, їй у будь-якому випадку потрібно вибудовувати стосунки з рідною людиною, з якою у неї є енергетичний зв'язок, однак після скандалу вона воліє не спілкуватися з батьком.

Хлопець Тропіцель по імені Михайло розкрив подробиці смертельної аварії. За словами юнака, дівчина їхала по дорозі з такою ж швидкістю, як і інші — близько 80-100 кілометрів на годину. У якийсь момент почався вобблінг (виникнення швидких коливань переднього колеса — ред.) на рівному місці, через що дівчина втратила керування.

Він підкреслив, що Тропіцель не перевищувала швидкість і їхала акуратно, як і завжди.

«Те, що сталося, — ймовірність 1 до 1 000 000», — написав він.

Як раніше повідомлялося, відома російська 18-річна блогер-мільйонник Анастасія Тропіцель загинула на індонезійському острові Балі в результаті дорожньо-транспортної пригоди на власному мотоциклі.

Нагадаємо, в Росії на 80-му році пішла з життя заслужена артистка РФ, актриса Театру імені Моссовєта Галина Дашевська, відома за роллю у фільмі Біле сонце пустелі.

Автор: Яна Катасонова
Новости сейчасКонтакты