Трамп обвинил Байдена в психическом расстройстве

Трамп заявил, что Байден лишился разума / Reuters

Глава Белого дома утверждает, что его оппонент не контролирует свои слова.

Президент США Дональд Трамп публічно висловив думку, що його суперник на листопадових виборах, кандидат у президенти від Демократичний партії США Джо Байден, не контролює свої слова, оскільки позбувся розуму.

В ефірі радіопрограми The Rush Limbaugh Show американський лідер згадав про теледебати, які відбулися напередодні.

Трамп нагадав, що Байден просив його не перебивати. Однак президент США навмисно робив це, коли чув від опонента обурливі заяви. За словами глави Білого дому, його суперник на майбутніх президентських виборах може раптово перейти з початкової теми розмови «на обговорення пташок і бджілок».

Трамп вважає свого конкурента по передвиборній гонці "повільним", вказуючи на те, що з ним "щось не так". При цьому мова не йде про вік політика, якому вже 78 років. Трамп повідомив, що знає багато людей, які старші Байдена, але при цьому їх мозок знаходиться «в повному порядку».

Читати такожТрамп розкрив секрет швидкого одужання від коронавірусуАмериканський лідер заявив, що Байден не в змозі самостійно відповісти на прості запитання. За словами глави США, лояльні демократам журналісти заздалегідь передають йому свої питання, після чого Байден в ефірі читає з екрану комп'ютера відповіді, підготовлені його помічниками. Трамп підкреслив, що його опонент на минулих виборах Хілларі Клінтон була набагато розумнішою.

"Вона могла сама відповідати на питання», — сказав глава держави.

Зазначимо, президентські вибори в США пройдуть 3 листопада.

Дебати Трампа і Байдена

Автор: Яна Катасонова
Новости сейчасКонтакты