"Достанут даже в Антарктиде": в Госдуме России открыто угрожают Зеленскому

Зеленскому поступили угрозы из Госдумы / УНИАН

В России заявили, что президенту Украины "стоит прояснить свое отношение к мусульманскому миру".

Главі української держави Володимиру Зеленському пообіцяли, що нібито «чеченські полярники» знайдуть і покарають його навіть у Антарктиді.

Таку заяву зробив депутат Держдуми Віталій Мілонов, передає ФАН.

«Його дістануть навіть в Антарктиді: наші браві чеченські полярники перериють весь сніговий континент, але знайдуть голку, в якій він сховається від них», — сказав Мілонов.

За його словами, Зеленському краще вибачитися і прояснити свою позицію стосовно мусульманського світу. При цьому щоб Кадиров повірив у вибачення, Зеленському доведеться «вивернутися навиворіт».

Читати також"Брехливі провокатори": Кадиров пригрозив США зброєю і викликав на бій

Раніше Рамзан Кадиров вимагає у президента України Володимира Зеленського вибачень за нібито образу пам'яті його батька Ахмата Кадирова.

Нагадаємо, раніше російські журналісти повідомляли, що Рамзан Кадиров заразився коронавірусом і перебуває у важкому стані. Передбачалося, що він міг заразитися від Валіда Абдурешидова – чеченського чиновника, якого він відвідував у лікарні кілька тижнів тому.

Пізніше спікер чеченського парламенту Магомед Даудов заявляв, що Рамзан Кадиров не хворий китайським коронавірусом (Covid-19) і немає ніяких приводів для занепокоєння.

Автор: Катя Трохименко
Новости сейчасКонтакты