Модная стрижка пикси 2021, которая подарит вам невероятное вдохновение

Модная стрижка пикси 2021, которая подарит вам невероятное вдохновение

В зависимости от вашего личного стиля и предпочтений можете сделать удлиненную или максимально короткую стрижку пикси. В любом случае результат вам понравится.

Стрижка пикси 2021 Instagram
Стрижка пикси 2021 Instagram
Стрижка пикси 2021 Instagram
Стрижка пикси 2021 Instagram
Стрижка пикси 2021 Instagram
Стрижка пикси 2021 Instagram
Стрижка пикси 2021 Instagram
Стрижка пикси 2021 Instagram
Стрижка пикси 2021 Instagram
Стрижка пикси 2021 Instagram
Стрижка пикси 2021 Instagram

Стрижка піксі - це радикальний крок, але результат буде настільки вишуканим, що ви ні на хвилину не пошкодуєте про зміни в зовнішності. До короткої стрижки у кожного свій шлях, але майже завжди він викликаний бажанням «відрізати» минуле й почати життя з чистого аркуша. Потім, звичайно, коли стрижка відростає – усі роблять вже свідомий вибір, але незалежно від того, яка стрижка далі надихне вас, думки про коротку, зухвалу, легку й спокусливу стрижку піксі завжди викликатимуть приємну ностальгію.

Річ у тім, що коротка стрижка піксі – це завжди любов з першого погляду. Тому що не можна не оцінити її універсальність та практичність для повсякденного життя. Трохи засобу для укладання, кілька хвилин перед дзеркалом – і у вас зачіска на мільйон доларів.

Щоправда, перед цим важливо вибрати саме той варіант стрижки, який найбільш вдало пасуватиме саме вам. Піксі - стрижка неординарна, і вона не терпить одноманітності. Її сила - в деталях: формі чубчика, її довжині, скронях, потилиці та навіть кольорі. Так-так, колір волосся може піднести вашу стрижку до небес й перетворити вас на карколомну красуню. І якщо вже й ступати на цей шлях, повний враженнями, упевненістю у собі й магнетизмом, то треба врахувати все до останньої дрібниці.

Ми сьогодні розповімо вам про особливості модної стрижки піксі, а в нашій фотогалереї ви знайдете яскраві та актуальні зразки для натхнення.

Модна жіноча стрижка піксі 2021 – на що звернути увагу

Перш ніж бігти до перукаря, і в емоційному пориві вкоротити волосся, врах*йте деякі моменти. Наприклад, той факт, що якщо вам комфортно з довгим волоссям, то знадобиться час, щоб звикнути до його відсутності.

Ваше волосся завжди зростає, і на короткій стрижці це буде відразу помітно - вже за місяць доведеться бігти до перукаря для коригування, а це додаткові фінансові витрати.

Читати такожСтрижка подовжений боб повернулася в моду на весну 2021На цьому мінуси стрижки піксі закінчуються. Далі - одні плюси. По-перше, ви щодня заощаджуватимете багато часу в процесі укладання волосся.

Стрижка піксі 2021 / Instagram

По-друге, коротке волосся візуально зробить вас молодшою. Саме тому вік взагалі не має значення під час вибору цієї дивовижної зачіски. А ще стрижка піксі 2021 дозволить вам підкреслити великі сміливі очі, гарний ніс, високі вилиці, й ви відчуєте, наскільки яскравою та чарівною ви стали, - і вам це відчуття точно сподобається.

Стрижка піксі для тонкого волосся

Якщо у вас тонке й рідке волосся, то ця коротка стрижка - ідеальне рішення, адже вона подарує вашому волоссю розкішний об'єм без витончення кінчиків або коренів. Будьте впевнені, що ніхто й не помітить те, що ви вважаєте проблемою.

Стрижка піксі 2021 / Instagram

Залежно від вашого особистого стилю та вподобань ви можете зробити подовжену або максимально коротку стрижку піксі. Жінки з тонким волоссям, як правило, віддають перевагу коротким варіантам стрижки піксі, а жінки з пишним волоссям зазвичай вибирають довші стилі.

Читати такожКаре на ніжці – ідеальна жіноча стрижка після 40, яка омолоджуєТільки пам'ятайте, що це всього лише вподобання різних жінок, жодних правил немає. Вам вирішувати, що вам більше пасує і що ви вважаєте ідеальним варіантом, адже головне – щоб у вас світилися від радості очі, а стрижка просто доповнить ваш образ.

Стрижка піксі 2021 / Instagram

Стрижка піксі для круглого обличчя

Стрижка піксі на коротке волосся стане знахідкою для власниць круглого обличчя, а все завдяки чарівному чубку. Найвдаліший варіант - стрижка піксі з подовженим чубчиком. Ви відразу побачите, що чубчик зміщує акценти. Піксі для круглого обличчя пасує ще й тому, що результат - це завжди маленький шедевр, від якого складно відірвати погляд.

Новости сейчасКонтакты