Кровь Зевса - Netflix снял сериал по мотивам греческих мифов

Кровь Зевса 2020 - дата выхода / кадр из сериала

Телесервис Netflix снимает новый мультсериал на новую свежую тему - греческого героического эпоса, и показал первый трейлер будущего проекта.

Новий мультсеріал кров Зевса виходить на Netflix восени 2020, і Телесервіс представив трейлер, в якому розкрив незвичайний сюжет.

Творці Крові Зевса звернулися до грецької міфології, і створили щось принципово нове. Не забувши про полігамну натуру глави грецького пантеону Зевса, вони розповіли абсолютно нову історію, якої ніколи не було у грецькій міфології.

У серіалі з'являться і знайомі боги і монстри з міфів і легенд, а дещо творці придумали самі, як, наприклад, основний сюжет.

Над мультсеріалом працювала студія Powerhouse Animation, раніше вона займалася Castlevania для Netflix. Шоуранери - Чарлі Парлапанідес і Влас Парлапанідес. Режисер - Шаунт Нігогосян.

Кров Зевса 2020 - сюжет

"У назріваючій війні між богами Олімпу і титанами Херон, простолюдин, що живе на околицях Стародавньої Греції, стає єдиною надією людства на виживання в боротбі з армями злих демонів, коли він відкриває секрети свого минулого", - йдеться в описі стрічки.

У трейлері ж розповідають, що нібито під час війни богів з титанами, останній повалений титан прокляв їх, і з його крові народилися чудовиська - гіганти, циклопи та інше. Боги почали нове протистояння з нескінченною Ордою, але постраждали, як раз, знову люди.

Ніяких типових героїв не буде, тільки хлопець Херон, який насправді черговий позашлюбний син Зевса і напівбог, який може всіх врятувати.

Відзначимо, що ім'я Херон перегукується відразу з декількома "реальними" героями міфів героями-напівбогами - Хіроном-кентавром і Хароном. У першому випадку це син титана і німфи, а в другому - Ереба і Ночі.

Кров Зевса - актори і ролі

Кров Зевса 2020 - дивитися онлайн трейлер нового серіалу Netflix:

Серіал кров Зевса виходить 27 жовтня на Netflix.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты