У Зеленского заявили о планах России по войне с Украиной

Россия готова пойти на военное обострение против Украины - Жовква / УНИАН

Запад поддерживает Украину в ситуации с агрессией Москвы против Киева, утверждает Игорь Жовква.

Росія може піти на нове військове загострення проти України. Такі відомості надходять українській владі від спеціалізованих структур. Президент Володимир Зеленський провів низку телефонних перемовин з лідерами країн Заходу і керівництвом НАТО, які стверджують, що підтримують Київ. Про це заявив заступник голови Офісу президента Ігор Жовква.

У інтерв'ю lb.ua на запитання журналістів про те, чи варто очікувати нового військового загострення РФ проти України, чиновник відповів ствердно.

"На жаль, варто. І ця інформація, скажімо так, є у відповідних українських структур", - стверджує Жовква.

За його словами, Київ ділиться подібними відомостями із Заходом. Президент України Володимир Зеленський провів телефоном провів перемовини з президентом США Джо Байденом, главою британського уряду Борисом Джонсоном, генеральним секретарем Північноатлантичного альянсу Йенсом Столтенбергом і канадським прем'єром Джастіном Трюдо.Читати такожМеркель оголосила Путіну про умови щодо військ РФ біля кордонів України

"З кожним з цих лідерів президент Зеленський не тільки обмінявся даними, але і отримав від них чіткі і своєчасні сигнали підтримки", - підкреслив заступник голови ОП.

Конфлікт Росії та України

Автор: Андрей Ганчук
Новости сейчасКонтакты