Украина не боится реакции Путина на санкции против его кума - Данилов

Данилов заявил, что Украина не боится реакции Путина на санкции против его кума / УНИАН

Секретарь СНБО заявил, что начиная с 2014 года Украина и Россия находятся в состоянии войны, поэтому чем-то еще напугать Путину украинцев не удастся.

Секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Олексій Данілов заявив, що Україна не боїться реакції президента Росії Володимира Путіна у відповідь на санкції щодо його кума Віктора Медведчука. Санкції було запроваджено за фінансування тероризму.

"Те, що робить цей пан (Путін – ред.), починаючи з 2014 року на території нашої країни, коли вони захопили Крим, коли вони розв'язали війну на території Донецької та Луганської областей, чим нас ще можна налякати? Ми знаходимося в стані війни фактично. Так, вона не оголошена, але це ж відбувається з 2014 року", - заявив Данілов в ефірі програми Свобода слова Савіка Шустера.

За його словами, українці - не росіяни й мають генетичну волю до свободи.

"Ми дійсно не росіяни. Якщо хтось вважає, що нас можна захопити, нас можна якось принизити ... Знаєте, у нас така генетична воля до свободи, що ми неодноразово це доводили і ще раз можемо довести», - підкреслив секретар РНБО.

Санкції проти Медведчука - про що йшлося раніше:

Автор: Адриана Бубновская
Новости сейчасКонтакты