Зеленский заявил об угрозе со стороны РФ и анонсировал ответный удар

Ситуация на Донбассе действительно ухудшилась после того, как были введены санкции против "каналов Медведчука" - Зеленский / УНИАН

Украина "перекроет кислород" всем тем, кто разрушает независимость государства, сказал Владимир Зеленский.

Загострення російсько-українського конфлікту на Донбасі може бути пов'язане з санкціями проти телеканалів 112 Україна, Zik і NewsOne і політика Віктора Медведчука. Москва розгорнула інформаційну війну проти Києва, однак українська влада буде рішуче діяти проти осіб, які зсередини руйнують Україну, сказав президент Володимир Зеленський під час спільної пресконференції з главою литовської держави Гітанасом Науседою.

Зокрема, український президент не виключив, що загострення в зоні конфлікту на Донбасі може бути пов'язано з рішенням влади впровадити санкції проти телеканалів, що належать нардепу від ОПЗЖ Тарасу Козаку і політика Віктора Медведчука.

"Провокації на Донбасі з боку окупантів дійсно збільшилися", - сказав гарант.Читати такожРНБО ухвалила рішення щодо нових санкцій: чия власність підпала під роздачу

За його словами, РФ розв'язала серйозну інформаційну війну проти України. Однак українська влада має намір рішуче протистояти особам, які руйнують державу.

"Я давав присягу захищати нашу країну, суверенітет. Стратегія дуже проста всередині країни - ми перекриємо кисень усім людям, які руйнують незалежність нашої країни. Не словами, а діями... сьогоднішні дії ви бачите проти людей, у яких крім паспорта України більше нічого українського немає. Це моя стратегія і я її доведу до кінця", - підкреслив Володимир Зеленський.

Блокування "каналів Медведчука" в Україні

Автор: Андрей Ганчук
Новости сейчасКонтакты