"Мы везде чужаки": Усик признался, почему остался в Украине

Усик признался, почему не уехал из Украины / Reuters

Известный боксер заявил, что не покинул страну из-за штампа в паспорте.

Відомий український боксер Олександр Усик, який раніше зізнався, що продовжує спілкуватися зі своїми друзями з Росії, на цей раз повідомив, чому не поїхав з країни.

За словами спортсмена, він залишився в Україні лише тому, що скрізь, крім нашої країни відчуває себе чужаком.

Читати такожУ різних кросівках: Усик пожартував на зарядці для школярів на карантині

"Мені тут добре. Де народився, там і згодився. Я там чужинець. Скрізь, куди я їду, я чужинець. Я їжджу боксувати в Америку – я емігрант. Так, вони за мене вболівають, вони мене підтримують і мені аплодують. Але вони мені аплодують як приїжджому. Ми скрізь чужинці. У мене в паспорті написано: українець. Де ти народився? В Україні. Переїзд в іншу країну? Блін, не хочу цього робити. Навіть думати не хочу", - заявив Усик в інтерв'ю на YouTube-каналі Ехо Києва.

Як раніше повідомляв Главред, відомий український боксер Олександр Усик під час пандемії коронавірусу з Китаю висловився про те, як слід боротися в небезпечними вірусами.

Також нагадаємо, Олександр Усик поділився секретом про те, що не застосовує свої професійні навички в повсякденному житті. Так, боксер розповів студентам КНУ імені Тараса Шевченка про те, що не може терпіти хуліганів, які пристають до інших людей посеред вулиці.

Новости сейчасКонтакты