«Коллаборант проиграл, следующий – Усик»: в Сети позлорадствовали над поражением Ломаченко

Василий Ломаченко потерял все свои титулы/ GettyImages

Украинцы не смогли простить боксеру его связи с РПЦ и отсутствие четкой позиции относительно российской агрессии.

Український боксер Василь Ломаченко несподівано програв бій за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі американцеві Теофімо Лопесу і нарвався на жорстку критику користувачів соцмереж. Водночас колеги- спортсмени виступили на захист боксера. Деякі навіть заявили, що перемогу у Ломаченка "вкрали".

Народний депутат, борець Жан Беленюк заявив, що саме в моменти гірких поразок можна побачити справжніх уболівальників.

«Друзі, це спорт. Васі зараз як ніколи потрібна наша підтримка! Саме в такі хвилини проявляються справжні вболівальники! Саме в хвилини гірких поразок! Васю, ми з тобою! Як то кажуть: "Король помер, хай живе король", - наш король не помер, наш король ще повернеться, переконаний!», - написав Беленюк у Facebook.

У коментарях до посту нардепа користувачі не втрималися від зловтіхи:

"Він отримав по заслугах, нехай і далі любить руцький мір", "Та нехай і валить нафіг туди, він тільки ганьбить наш прапор", "Нарешті його зробили, а за підтримкою нехай до російських попів звертається".

Боксер Іван Редкач закликав не судити Ломаченка суворо.

"Кожен механізм має свої ресурси. Не судіть суворо. Васю, вся Україна з тобою! Чекаємо на рингу!", - цитують спортсмена Факты.

Олімпійська чемпіонка з фехтування Яна Шемякіна, заявила, що "сильний не той хто не впав, а той, хто падав і вставав".

"Ти найсильніший боксер! Твої поєдинки дивишся і захоплює дух! Впевнена, що це просто випадковість! Ми пишаємося тобою і твоїм батьком!», - заявила вона.

Російський боксер, колишній чемпіон світу Олександр Беспутін вважає, що бій Ломаченка-Лопес судили " непрофесійно", передає ТАСС.

"Для мене Ломаченко виграв бій. Я подумав, що суддя погано почувається. Мабуть, у нього був не бій перед очима, а пелена. Звичайно, це пограбування", - заявив Беспутін.

У свою чергу, українці не змогли пробачити боксеру Ломаченку його зв'язки з Російською Православною Церквою і відсутність чіткої позиції щодо війни на Донбасі:

"Ломаченко мало у московських попів молився, треба було більше може допомогли б АХАХАХАХАХА)"

"Ломаченко став на антиукраїнські рельси, згадати лише його ФСБшний ролик з подякою «ввічливим людям», побиттям Ломаченко задоволений! Наступне побиття буде Усика"

Блогер Сергій Стерненко пригадав Ломаченку всі його "заслуги":

"Краще вже нехай Україну в світі не представляє ніхто, ніж такий зрадник свого народу. Ти можеш бути кращим у світі боксером, але якщо ти підтримуєш війну проти своєї країни, то ти заслуговуєш тільки на забуття. Тому так, я радію поразці Ломаченка. І радий, коли програє Усик. І буду підтримувати всіх спортсменів, які не зраджують своїй країні», - написав Стерненко.

Зі Стерненко погодився і Денис Казанський - член Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на сході України.

Колишній віце-президент футбольного клубу Говерла Олександр Шуфрич назвав ганьбою радість деяких українців після поразки Василя Ломаченка американцеві Теофімо Лопесу.

"Він просто дав Лопесу їх (пояси, - ред.) на час, щоби потім забрати все. Нехай той не звикає. Реакція частини наших людей на поразку Василя Ломаченка - це ганьба всієї України", - написав Шуфрич в Twitter.

Нагадаємо:

Бій Ломаченко - Лопес - останні новини:

Новости сейчасКонтакты