Безработный принц Гарри просит денег у отца для самостоятельной жизни

Принц Гарри просит денег у папы / Reuters

Принц Гарри и Меган Маркл отказались от королевской семьи Великобритании, но были неготовы, что им "перекроют кран" из бюджета налогоплательщиков.

Принц Гаррі звернувся за фінансовою допомогою до батька принца Чарльзу, так як не може виплачувати близько 18 тис. доларів за боргами перед короною за пишний ремонт, весілля, і при цьому утримувати дружину з дитиною.

Безробітний принц Гаррі вдруге просить грошей у принца Чарльза для "самостійного проживання" з Меган Маркл в США, пише видання The Times Hub з посиланням на своє джерело.

"Вони вирішили, що платники податків продовжать платити за них. Але килим досить швидко витягли з-під ніг, і тепер вони змушені шукати допомоги у принца Чарльза. Можливо, тепер завдяки цьому вони зможуть почати погашати борг перед королевою й іншими спадкоємців трону, який був покритий за рахунок вартості будівельних робіт", - стверджує джерело.

За даними видання, принц Гаррі досі не знайшов роботу, в той час як Меган запросили для озвучення і якихось ролей в Disney. До того ж, за останніми даними, до Гаррі і Меган приїхала жити мати Меган, про яку принц говорив з особливою теплотою.

Останній раз принц Гаррі позичав у батька 2,5 мільйона доларів - на охорону своєї дружини-актриси і дитини, оскільки після переїзду в США, Дональд Трамп відмовився надавати їм охорону за рахунок держбюджету.

А перед від'їздом з Канади принц Гаррі продав свої сімейні антикварні цінності на 62 тисячі доларів.

Раніше мережу підірвало інтерв'ю оператора з Форс-Мажорів, який знімав Меган Маркл - за його словами, Меган Маркл не та, ким хоче здаватися.

Як відомо, 31 березня 2020 Меган і Гаррі написали зворушливе прощальне лист - вони склали з себе повноваження членів королівської сім'ї. У відповідь Королева Єлизавета II відлучила їх від утримання за рахунок держбюджету, а також зобов'язала виплатити вартість ремонту Фрогмор-хауса, який їм з Меган Маркл подарувала до весілля, в сумі 2,4 мільйона фунтів. З чуток, принц Гаррі виплачує ще і вартість своєї пишного весілля, сплаченої з держбюджету.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты