Добровинский раскрыл сумму требований потерпевших от Михаила Ефремова

Михаил Ефремов / УНИАН

Семья Сергея Захарова, которую в суде представляет Александр Добровинский потребовала правосудия и 1 рубль морального ущерба.

19 серпня на суді буде допит Михайла Єфремова, який 8 червня спровокував ДТП в Москві через яке помер Сергій Захаров.

Напередодні перед судом адвокат потерпілих Олександр Добровінський ефектно подав позов про вимоги відшкодування моральної шкоди сім'ї потерпілого Сергія Захарова, пише телеграм-канал Mash.

На тлі того, що Михайло Єфремов не вибачився, і не пропонував відшкодувати збитки родині Сергія Захарова, за їхніми словами, Адександр Добровінський подав позов. Потерпілі у справі Михайла Єфремова заявили свої позови на суму 1 рубль. Добровінський сказав, що нібито було два позови - з різними сумами, і він вирішував який подати виходячи з поведінки в суді Єфремова і його адвоката Пашаєва.

Адвокат потерпілої сторони Добровінський вирішив шокувати Читати такожВ мережу злили виписку Єфремова із справжнім діагнозом Пашаєва позовом на символічну суму. У тексті заяви вказується, що на світі немає грошей, здатних компенсувати втрату або повернути загиблого Захарова рідним.

Всього потерпілих, яких захищає Добровінський троє: вдова Сергія Захарова Маргарита, брат Валерій і молодший син (теж Валерій).

Син 18 серпня просив суд про найсуворішому покаранні для актора, а вдова назвала Єфремова вбивцею.

Адвокат Єфремова Ельман Пашаєв наполягав на тому, що в загибелі Захарова винна конструкція автомобіля ВАЗ і нерозторопність швидкої. Через це в суді 18 серпня виступала експерт, яка розклала все по поличках з наукової точки зору.

"Син загиблого Сергія Захарова Валерій підтвердив в суді, що до сьогоднішнього дня від Єфремова не було ні вибачень, ні фінансових пропозицій про компенсацію", - Добровінський.

Старший син загиблого Віталій Захаров від першого шлюбу також подав позов на 6,5 млн.

До цього суд відмовився визнати потерпілою коханку Сергій Захарова Ірину Стрехову.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты