Как придать волосам объем - топ-5 секретов от украинской топ-модели

Катя Свинарчук - как сделать волосы объемными / Instagram

Участница нового сезона Супер топ-модель по-украински раскрыла самый тайны секрет по уходу за волосами, и дала инструкцию как придать волосам объем во время укладки.

Актуальне питання для дівчат - як надати волоссю об'єм? Учасниця модельного реаліті Супер топ-модель по-українськи Катя Свинарчук поділилася секретами ідеальної укладки, які допоможуть впоратися з волоссям в домашніх умовах.

Красиве укладання - запорука ефектного образу і гарного настрою. Щоб укласти волосся і надати їм обсяг, зовсім необов'язково щоранку відвідувати салони краси.

Тепер, достатньо скористатися простими порадами Каті Свинарчук - учасниці проекту Супер Топ-модель по-українськи прем'єру якого покаже Новий канал 16 жовтня.

"Коли волосся тонке, прямий проділ робити не слід: обсягу точно не буде. Будь-яке укладання буде виглядати пишніше, якщо ви зробите проділ збоку: прямий або зигзагом", — зазначила Катя.

Катя Свинарчук-Поради для зачіски / Instagram

"Якщо ви хочете домогтися об'єму, не сушіть волосся, витягаючи його щіткою-брашингом від коренів до кінчиків, — рекомендує учасниця модельного реаліті Нового каналу. - Краще опустити голову вниз і направити потік повітря з фена на корені волосся".

"Нахиліться вперед, опустіть голову вниз, розпорошите сухий шампунь на корені. Руками розподіліть засіб по волоссю і трохи почекайте, поки вони не піднімуться біля коріння. Сухий шампунь не тільки вбирає в себе надлишки жиру, але і ущільнює волосся", - пояснила дівчина..

Катя Свинарчук-об'ємні зачіски / Instagram

Правильне миття голови-запорука хорошого обсягу волосся, впевнена Катя.

"Спіньте в руках невелику кількість шампуню і нанесіть його на шкіру голови. Подушечками пальців делікатно розподіліть по шкірі, змийте і заново повторіть процедуру", - радить дівчина.

Катя Свинарчук-як доглядати за волоссям / Instagram

"Перед укладанням найкраще використовувати незмивні кондиціонери, легкі емульсії. Не зловживайте продуктами по догляду, що містять в собі масла - вони можуть обтяжувати волосся, прибираючи об'єм", - додала Катя.

Нагадаємо, що прем'єра шоу Супер Топ-модель по-українськи 2020 почнеться на Новому каналі в п'ятниці 16 жовтня о 19-00. Дивитися онлайн шоу можна буде на телепорталі і в ютуб.

До цього зірка серіалу будинок на Щастя Костя Войтенко розкрив свій секрет бадьорості зранку.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты