Катя Осадча удивила красотой в необычном наряде на Светской жизни

Катя Осадчая / instagram.com/kosadcha/

Украинская телеведущая Катя Осадчая показала фото своего образа, который она создала специально для праздничного выпуска шоу Светская жизнь.

Найвідоміша телеведуча зоряної програми Світське життя Катя Осадча розбурхала шанувальників свого шоу - давно очікуваний святковий випуск вийде в суботу 26 грудня ввечері.

Телеведуча здивувала фанатів шикарною зовнішністю - зелена сукня з відвертими розрізами, в якій вона з'явиться на програмі, справила неймовірне враження.

На фото у своєму Instagram Катерина також анонсувала зірок, які прийдуть до неї в гості, і простіше сказати, кого не буде, ніж перераховувати всіх її гостей.

"Протягом усього року ви просили нас виходити раніше і ми втілюємо ваші бажання. Наша новорічна грандіозна Святкова вечірка в студії Світського життя вже цієї суботи о 22: 15! Почнемо святковий марафон разом", - порадувала вона шанувальників.

Сама Катя Осадча буде дивувати пишною зеленою сукнею з повітряним шлейфом, на червоних шпильках, в короні і без зайвої білизни. Це помітно завдяки крою сукні - верхня частина - це пара складок повітряної тканини, яка приховує її форми.

Нагадаємо, святковий різдвяний випуск шоу Світське життя на 1+1 виходить 26 грудня о 22-15.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты