На какие концерты сходить - в Киеве возобновил работу Caribbean Club

Caribbean Club репертуар на июль 2020 / Caribbean Club пресс-служба

Вместе с открытием ресторанов и пабов, в Киеве начал работать концертный зал знаменитого Caribben Club. Рассказываем, что приготовили организаторы на июль.

Відомий столичний клуб Caribbean Club Concert Hall оголосив про відновлення роботи в форматі ресторану і концерт-холу з камерними подіями.

Заклад вже відкрив свої двері і щодня з 18:00 приймає гостей у форматі ресторану і лаунж-бару. А 1 липня в клубі стартували культурні події камерного формату.

"Ми дуже чекали цього моменту і нарешті ми відкрили свої двері для наших улюблених гостей, щоб радувати їх різноманітними подіями. Поки ми запускаємо тільки камерний формат заходів, який відповідає дозволеним правилам, і забезпечуємо максимальні заходи для безпеки наших гостей", - розповідає дирекція Caribbean Club Concert Hall Главреду.

Caribbean Club розклад на липень 2020 / Caribbean Club прес-служба

У липні після настільки тривалого карантину організатори планують події майже на кожен день. У програмі першого місяця після карантинної перерви джазові концерти, гумористичні шоу і театральні вечори.

Caribbean Club репертуар на липень 2020

"Команда клубу і музиканти дуже скучили за концертами і глядачами. Під час карантину нас запитували, чи збираємося ми робити онлайн-концерти, ми зробили один і зрозуміли, що без глядачів - це не концерт. Ми з нетерпінням чекаємо перший музичний вечір після відкриття!", - ділиться Анастасія Ваганова, програмний директор Caribbean Club Concert Hall.

Артисти готують нові програми, сюрпризи і особливі вечора для гостей Caribbean Club Concert Hall. Подивитися повний розклад подій і купити квитки можна на сайті Caribbean - репертуар постійно оновлюється.

"Гумористичні шоу й театральні вистави — це ідеальний план для перших вечорів після самоізоляції, а регулярні джазові концерти — покращують самопочуття і зміцнюють імунітет", - з посмішкою розповідає дирекція клубу.

Нагадаємо, з 7 по 12 липня пройде Atlas Weekend Days - онлайн концерт від організаторів Atlas Weekend 2020.

Автор: Александр Галайда
Новости сейчасКонтакты