Оля Цибульская рассказала о хитрых проделках ее мужа

Оля Цибульская / Instagram

Украинская певица Оля Цибульская рассказала, как однажды любимый муж ее "заказал" по всем правилам.

Співачка Оля Цибульська не прихильниця публічного особистого життя. Співачка каже, що одного разу вона мало не втратила коханого, і після цього вирішила не показувати його у своєму світському житті. Але іноді Оля все ж говорить про чоловіка. За лаштунками Improv Live Show, яке показує Новий канал, співачка розповіла про сюрприз, який він для неї підготував.

"Чоловік купив мене на Новий рік – з посмішкою говорить Оля. - Я постійно працюю в новорічну ніч. А коханому завжди хотілося, щоб ми святкували разом. Уявляєте, він подзвонив моєму концертному директору і зробив передоплату за виступ".

За словами співачки, директор все перевірив і прийняв гроші. Але ніхто не підозрював, що замовник – чоловік Олі.

Оля Цибульська / прес-служба

"Моєму здивуванню не було меж, коли о 22:00 я зайшла в зал і побачила рідних, – каже співачка. - Тоді й зрозуміла, хто мене "замовив". До речі, це був єдиний Новий рік, коли відпочила і кайфонула. Подарунок виявився дуже милим і приємним. Зізнаюся, тоді я забрала свій гонорар".

Як відомо, Оля Цибульська вкрай педантично приховує особисте життя, і не показує свого чоловіка публіці. Хоча і любить побалувати публіку своїми пікантними фото у мережі.

Нагадаємо, проект Improw Live Show з Євгеном Кошовим проходить в Каріббіан Клаб, телеверсію показує Новий канал.

Новости сейчасКонтакты