Названы лучшие игры 2020 на ПК – симуляторы искоренения нечисти возглавляют Топ

Кадр из Doom Eternal / id Software

В списке нашлось место как и высокобюджетным боевикам, так и нишевым, но интересным инди-играм.

Ігрові видання продовжують підбивати підсумки минущого року На цей раз редакція порталу Pcgamesn, яка висвітлює ігри для персональних комп'ютерів, поділилася списком з 10 найкращих ПК-ігор 2020 року.

Редакція просить не турбуватися про нумерації, всі продукти рекомендуються. У перелік включені як і мультиплатформені проєкти, що вийшли на консолях, так і ексклюзиви ПК.

У топі розташувався симулятор викорінення нечисті DOOM Eternal, який закріпив за id Software звання одного з провідних розробників шутерів від першої особи. До 5 січня гру можна купити в сервісі цифрової дистрибуції Steam зі знижкою 67% за 264 грн.

На другому місці закріпився "рогалик" у сетинґу Стародавньої Греції Hades, головним героєм якого є молодий син правителя царства мертвих – Аїда. Half-Life: Alyx, перша гра по всесвіту Half-Life більш ніж за 12 років, замикає трійку лідерів.

Повний список накращих ігор 2020 від Pcgamesn виглядає наступним чином:

Half-Life: Alyx

Раніше агрегатор оглядів Metacritic опублікував список найбільш високо оцінених тайтлів 2020-го року для всіх актуальних платформ за версією профільної преси.

Згідно з оцінками критиків, звання найкращого проєкту 2020 року дісталося Persona 5 Royal – розширеній версії оригінальної гри 2016 року. Вона отримала 95/100 від ЗМІ після 71 рецензії. Користувачі поставили оцінку 8,3 бала з 10, проголосувало 2698 осіб.

В цілому, якщо не брати до уваги розширені версії та продовження популярних франчайзів, найкращою оригінальною грою року з чистою совістю можна назвати "рогалик" в сетинґу Стародавньої Греції Hades. Після публікації 45 рецензій середній бал гри дорівнює 93/100.

Автор: Денис Пономаренко
Новости сейчасКонтакты