В WhatsApp объяснили, что ждет тех, кто не согласен с новыми правилами мессенджера

Из-за общественного резонанса WhatsApp перенес старт нового пользовательского соглашения с 8 февраля на 15 мая / play.google.com/

Пользователям WhatsApp до 15 мая будут напоминать о новых правилах конфиденциальности.

Представник WhatsApp у посланні однієї з компаній, з якою співпрацює месенджер, заявили, що незгодних з новою політикою конфіденційності користувачів до 15 травня проситимуть про дотримання нововведень. Однак якщо користувачі не приймуть умов компанії, після цієї дати вони не зможуть повноцінно користуватися месенджером, а їх акаунти, ймовірно, будуть видалені, повідомляє TechCrunch.

Видання зазначає, що WhatsApp буде обережно просити користувачів до 15 травня прийняти рішення про свою згоду з новими правилами. Якщо вони цього не зроблять, ще протягом декількох тижнів після 15 травня вони зможуть приймати дзвінки і повідомлення, проте їм не вдасться читати і відправляти повідомлення за допомогою програми.

Після цього акаунти таких користувачів можуть бути видалені протягом 120 днів.Читати такожFacebook пояснила нову політику конфіденційності WhatsApp: що потрібно знати

Нагадаємо, спочатку запуск нової угоди готували на 8 лютого, однак у зв'язку з резонансною реакцією ініціативу у WhatsApp вирішили перенести на 15 травня.

WhatsApp новини

Автор: Андрей Ганчук
Новости сейчасКонтакты