Кличко отстранил своего зама Паровозника за подозрение в получении взятки

Кличко обещает не вмешиваться в коррупционное дело заместителя / УНИАН

Мэр подчеркнул, что не намерен покрывать коррупционные действия.

Мер Києва Віталій Кличко відсторонив від виконання обов'язків на час розслідування першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Миколу Поворозника, якого раніше СБУ звинуватила в отриманні великого хабара через посередника.

«Щоб розслідування було неупередженим і не було закидів у якомусь впливі чиновника високого рангу, яким він є, Микола Поворозник написав заяву про відсторонення його від виконання обов'язків на час розслідування», – заявив Кличко в Facebook.

За словами голови столиці, він має намір прийняти заяву свого заступника, оскільки зацікавлений у швидкому та неупередженому розслідуванні.

«Я вважаю це правильним кроком. Тому відсторонюю його від виконання обов'язків першого заступника голови КМДА. І розраховую на оперативне, об'єктивне і відкрите розслідування цієї справи», – підсумував мер.

Кличко підкреслив, що корупційну кримінальну справу Паровозника треба розслідувано справедливо і без політичної складової.

Як раніше повідомлялося, Служба безпеки України задокументувала протизаконні дії першого заступника глави Київської міськадміністрації Миколи Поворозника.

Нагадаємо, у Києві затримали начальника одного з управлінь Секретаріату Кабміну за вимагання та отримання великого хабара.

Новости сейчасКонтакты