Эксперт назвал недругов Украины в Европе

Тарас Загородний назвал и реальных союзников Украины / УНИАН

Тарас Загородний считает, что не стоит жить в иллюзии, что Европа – это рай для Украины. Там достаточно недружественных государств.

В України є щонайменше п'ять недружніх по відношенню до неї держав в Європі. Тому не варто жити в ілюзії, що Європа – це рай для України.

Таку думку під час чату на Главреді озвучив політичний та економічний експерт Тарас Загородній.

Він озвучив список недружніх Україні держав у Європі:

"Ось і виникає питання, в яку Європу так прагне Україна. Італія? Вона теж більше симпатизує Росії. В Італії маса депутатів, які закликають дружити з РФ», - додав експерт.

Загородній вважає, що любов до Росії протилежно пропорційна близькості до кордонів з нею: чим далі від Росії країна розташована, тим більше вона її любить». За його словами, реальні союзники України - це країни Балтії, «тому що їм страшніше за всіх».

Експерт додав, що Україна завжди повинна виходити зі своїх інтересів. На його думку, варто зміцнювати відносини з Туреччиною, Китаєм, Індією, Іраном та іншими арабськими країнами.

"Україна повинна зміцнювати відносини з багатьма державами, а не замикатися на Європі, яка б із задоволенням просто дивилася, як Росія рве нашу країну на частини, аби не мати проблеми у вигляді України. Нікому в світі, а особливо в Східній Європі, не цікава поява конкурента у вигляді України -потужної держави зі своїми амбіціями та інтересами. А ось що-небудь отримати від України вони завжди готові із задоволенням», - резюмував Загородній.

Читати також"Міняємо Словаччину на Крим": українці відповіли на жарт про Закарпаття

Нагадаємо:

Автор: Анна Ярославская
Новости сейчасКонтакты