Холодницкий прокомментировал обвинение от Генпрокуратуры в бездействии

Руководитель САП Назар Холодницкий / УНИАН

Руководитель САП Назар Холодницкий дал комментарий по поводу обвинений в бездействии, которые прозвучали из уст генпрокурора Ирины Венедиктовой.

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький розповів, що особисто бачився з генпрокурором Іриною Венедиктовою всього лише за кілька днів до того, як вона публічно озвучила претензії на адресу очолюваного ним відомства.

"Повний "нєжданчик". Я думаю, я не перший і не останній, для кого такі історії стають "нєжданчиком". Згадую слова Рябошапки, для якого також були несподіванкою звинувачення Венедиктової у продажу справ. А потім був Трепак, який в понеділок прийшов на роботу в Офіс ГПУ і дізнався, що розподіл обов'язків змінили",– заявив Холодницький в інтерв'ю НВ.

За словами керівника САП, з Венедиктовою вони обговорювали питання підслідності певних кримінальних справ та обмежень карантину. При цьому генпрокурор не озвучувала йому ніяких претензій.

Нагадаємо, раніше генпрокурор Ірина Венедиктова виступила з публічним звинуваченням САП у бездіяльності під час розслідування кримінальних проваджень.

Дещо пізніше в САП опублікували відкритий лист в адресу Венедиктової, в якому зазначалося, що у відомстві закрили лише справи, в яких Офіс генпрокурора допустив порушення.

Автор: Дмитрий Видоменко
Новости сейчасКонтакты