Когда заработают торговые центры: Кличко назвал дату

мэр Киева Виталий Кличко / УНИАН

Виталий Кличко в деталях рассказал, когда можно будет открыть для посетителей торгово-развлекательные центры.

Київський градоначальник Віталій Кличко провів зустріч з представниками Української ради торгових центрів (УСТЦ). Вона була присвячена попередньою датою відкриття торгових центрів столиці після ослаблення коронавірусного карантину.

Відповідне повідомлення у п'ятницю, 22 травня 2020 року опублікували представники прес-служби УСТЦ. Згідно з текстом, київські торгові центри запрацюють, попередньо, наступного тижня ‒ з середи, 27 травня.

"На зустрічі обговорювалися питання епідеміологічної ситуації в Києві, важливості якнайшвидшого відкриття ТРЦ, залежності роботи ТРЦ від транспортної інфраструктури столиці, заходи безпеки. Київський міський голова Віталій Кличко підкреслив важливість дотримання всіх санітарних рекомендацій і вимог для роботи ТРЦ і вказав на необхідність ретельної підготовки до відкриття ТЦ", ‒ йдеться в тексті.

Читати такожНічний движ на тлі COVID-19: Кличко розповів, як розбереться з тусовками в КиєвіЯк стверджує керівник УСТЦ Максим Гаврюшин, такі рішення міської влади точно "важливе" і "правильне".

"Ми вдячні Київській міській держадміністрації за конструктивний діалог. Столична влада "за" відкриття ТРЦ вже найближчим часом", ‒ заявив він.

За словами Гаврюшина, практично всі торгово-розважальні центри столиці оснащені автоматичними системами підрахунку відвідувачів, які й дадуть можливість контролю кількості людей без перевищення санітарніх норм.

Нагадаємо, раніше мер Віталій Кличко розповів про те, що з 23 травня 2020 року у звичайному режимі після карантину почне функціонувати наземний громадський транспорт, а з 25 травня – метро (з дотриманням всіх необхідних медичних норм та регламентів у Києві).

Автор: Дмитрий Видоменко
Новости сейчасКонтакты