В Украине смягчили работу рынков: Минздрав назвал главные условия

Украинцев призывают соблюдать профилактические меры на рынках / censor.net

Украинским рынкам упростили работу с 8 июня.

У зв'язку з ослабленням карантинних заходів на території України МОЗ з 8 червня дозволив пом'якшити протиепідемічні норми роботи ринків. Серед ключових правил роботи ринків залишаються дотримання соціальної дистанції, використання антисептиків і температурний скринінг для працівників.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав санлікар Віктор Ляшко.

За його словами, згідно з новою постановою, на ринках повинні стежити за тим, щоб працівники допускалися до своїх робочих місць тільки після вимірювання температури, відвідувачі були в масках, входи в ринки обладнані антисептиками, а на місцях демонструвалася інформація щодо профілактики коронавірусної інфекції.

Умови роботи ринків

Наостанок Ляшко підкреслив, що карантин в Україні не скасовано і в разі нехтування цими правилами протиепідемічні заходи можуть затягнутися.

Раніше у МОЗ заявили, що вже 7 українських областей і Київ не готові до переходу на новий етап пом'якшення протикоронавірусних заходів.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський закликав українців дотримуватися усіх запобіжних заходів, які пов'язані з профілактикою COVID-19.

Автор: Андрей Ганчук
Новости сейчасКонтакты