"Она - не противник": Кравчук рассказал, что думает о пропагандистке Скабеевой

Леонид Кравчук / Главред

Первый президент Украины прокомментировал свой эфир на российском ТВ.

Керівник української делегації в Тристоронній контактній групі в Мінську з врегулювання конфлікту на Донбасі Леонід Кравчук, який відразу після свого призначення в прямому ефірі вийшов в ефір до російської пропагандистки Ольги Скабєєвої на каналі Росія 1, заявив ‒ йому було приємно з нею говорити.

Про це він розповів в інтерв'ю журналісту і медіаменеджеру Дмитру Гордону.

Саме так перший президент країни відповів на питання ‒ чи вийшло у нього "покласти на лопатки" Скабєєву під час спілкування в ефірі каналу "Росія 1".

"Вона (Скабєєва — Главред) не супротивник. Вона журналіст. Я дуже, чесно, я їх дуже поважаю. Я знаю, яка це складна робота, вони як розвідники ходять по лезу. І за ними завжди мільйони, і вони діляться: або туди, або туди", — заявив Кравчук.

Скабєєву перший президента назвав енергійною, емоційною, напористою. Крім того, Кравчук уточнив, що якби Путіна він зміг покласти на лопатки, тоді б був задоволений, оскільки керівник РФ ‒ справжній супротивник.

Читайте такожКравчук назвав справжні цілі Росії

Дивитися с 47:40

Нагадаємо, раніше Леонід Кравчук пояснив, чому Києву не вдасться залучити миротворців для вирішення конфлікту на Донбасі. Перший президент вважає, що Україні потрібно шукати альтернативні варіанти домовленостей.

Автор: Дмитрий Видоменко
Новости сейчасКонтакты