Эксперт по масонам и рептилоидам: что известно об авторе петиции о запрете 5G в Украине

Петиция против 5G в Украине - кто автор и причем тут масоны / Фото из соцсетей

Судя по профилю, у Юлии нет высшего образования и определенной работы.

Стало відомо, хто автор та ініціатор петиції про заборону 5G в Україні через «шкоду для здоров'я». Петиція вже набрала 25 000 підписів, тобто тепер на неї зобов'язаний відреагувати президент Володимир Зеленський.

Це якась Юлія Гордій. Телеграм-канал Шептун знайшов сторінку Гордій у Facebook.

Судячи з профіля, у Юлії немає вищої освіти і певної роботи. У дівчини є в наявності лише документ про середню спеціальну освіту із Буковинського університету. Кар'єрні досягнення представлені виключно роботою адміністратора у фітнес-клубі в Чернівцях.

Однак при цьому Гордій, певно, є експертом у всьому і вся.

«Як ви знаєте, пандемія COVID-19 і 5G стали справжнім подарунком для конспірологів та ідіотів, чим Юліана скористалася максимально... Якщо погортати її сторінку у Facebook, то можна знайти багато цікавого. Там і захист прав тварин, забруднення планети пластиком, маніпуляції свідомістю, пропаганда антипрививок і ще багато різних теорій з масонами і рептилоїдами», – пише Телеграм-канал.

На Шептуне вже висунули теорію, що скоро Юлія Гордій з'явиться на телебаченні в якості експерта-еколога.

Раніше Зеленський відповів на петицію українця, який закликав президента не допустити примусового проведення тестів і вакцинації. Українці повинні проходити вакцинацію відповідно до закону, заявив президент.

Нагадаємо, на сайті Київської міської ради була створена петиція, в якій автор пропонує перейменувати міст Метро в честь міністра МВС Арсена Авакова.

Автор: Диана Бель
Новости сейчасКонтакты