Подорожание билетов на поезда: в Укрзализныце раскрыли детали

В Украине подорожает проезд в поездах / УНИАН

В 2021 году Укрзализныця закладывает рост тарифа на пассажирские перевозки.

В компанії Укрзалізниця прокоментували рішення про підвищення тарифів на пасажирські перевезення в 2021 році.

Укрзалізниця закладає у свій фінансовий план на 2021 рік плавне збільшення тарифів на пасажирські перевезення на 2% на місяць, починаючи з 1 березня, повідомив УНН керівник комунікації та маркетингу пасажирської компанії АТ Укрзалізниця Олександр Шевченко.

За його словами, це необхідно, щоб інвестувати в поліпшення якості послуг, що надаються.

У свою чергу директор філії Пасажирська компанія Олександр Перцовський у коментарі УНІАН уточнив, що підвищення ціни дасть можливість компанії інвестувати в підвищення якості перевезень.

"Індексація цін на пасажирські перевезення не відбувалася роками, ми тримали ціни протягом усього карантинного періоду, тому зростання закладаємо якомога м'якше: 2% на місяць. Це дозволить нам отримати понад 500 млн грн доходу, що хоч і не перекриє всіх витрат на перевезення, але дасть нам можливість інвестувати в підвищення якості перевезень», - сказав він.

Читати такожВ Україні злетять ціни на залізничні квитки: коли чекати подорожчанняЗа його словами, ціни на поїздку залізницею в будь-якому випадку залишаться доступними для споживачів.

"Ціни на поїздку залізницею так чи інакше залишаться максимально доступними в порівнянні з іншими видами транспорту, при цьому ми продовжимо активно розвивати програми лояльності, надавати особливі умови для групових перевезень і спільно з Міністерством інфраструктури розробляти динамічну тарифікацію», - сказав він.

Підвищення тарифів Укрзалізниці:

Автор: Алексей Тесля
Новости сейчасКонтакты