«Спасибо Бигусу за работу»: Тищенко изменил защиту по ресторану Велюр

Тищенко решил сменить тактику нападения на благодарность / скриншот

Депутат считает, что для бизнеса будет лучше, если карантин начнут ослаблять.

Народний депутат від партії Слуга народу Микола Тищенко несподівано змінив свою позицію після скандалу з порушенням карантину в ресторані Велюр і вирішив висловити журналістам слова подяки за контроль.

«Спасибі Денису Бигусу за роботу. Контроль влади необхідний. Робимо одну спільну справу – міняємо країну», – написав він в Instagram.

Тищенко нагадав, що карантин негативно позначився на розвитку середнього і малого бізнесу. Політик закликав уряд «розробити чіткі правила і дозволити відкриття ринків, невеликих магазинів, кафешок, кондитерських, ресторанів».

«Міським та обласним владам – забезпечити контроль їх роботи, відповідно до встановлених норм і правил», – додав депутат.

Тищенко висловив обурення, що великі бізнесмени отримують надприбутки, коли маленькі розоряються, хоча безпеку вони здатні забезпечити на однаковому рівні. В якості прикладу нардеп навів Макдональдс і великі супермаркети.

Нагадаємо, поліція прийшла з перевіркою в ресторан Велюр народного депутата від Слуги народу Миколи Тищенка після того, як в Інтернеті з'явилося розслідування про роботу закладу під час карантину, всупереч закону.

Як раніше повідомлялося, скандал навколо роботи в центрі Києва ресторану Велюр прокоментувала заступник голови фракції Слуга народу Євгенія Кравчук.

Все почалося з того, що було опубліковано розслідування про те, що ресторан Велюр під час карантину активно приймає високопоставлених гостей.

Новости сейчасКонтакты