Скандал с “вагнеровцами”: в ГБР рассказали о хитром ответе Богдана на допросе

Андрей Богдан / УНИАН

Андрей Богдан на допросе рассказал, что никаких доказательств у него нет.

У Державному бюро розслідувань заявили, що під час допиту колишній керівник Офісу президента України Андрій Богдан не надав підтверджень чи доказів можливих протиправних дій українських посадовців на користь іншої держави.

Про це йдеться в повідомлення на сайті ДБР.

"Слідчим Державного бюро розслідувань проведено допит в якості свідка громадянина Богдана щодо відомих йому обставин можливих контактів українських чиновників з російськими органами влади, про які він повідомив у своєму інтерв'ю одному з українських видань", - йдеться в повідомленні.

Метою допиту було з'ясування наявних у свідка достовірних даних і підтвердження здійснення українськими чиновниками можливих протиправних дій на користь іншої держави.

"На офіційному допиті свідок повідомив, що такою інформацією не володіє, підтверджень і доказів у нього немає, а про можливі незаконні дії українських посадових осіб він дізнався з відкритих джерел і засобів масової інформації", - заявили в Бюро.

Читати такожБогдан звинуватив ДБР у шахрайстві та розповів про своє скандальне інтерв'ю

Сам Богдан після допиту в ДБР заявив про те, що в ДБР з'ясовували, що йому відомо про справу "вагнерівців" і уточнювали деталі. У відповідь він запропонував допитати учасників наради, де і було прийнято рішення про скасування спецоперації. Богдан сподівається, що люди, які брали негативну участь у цій історії, будуть покарані, уточнює Telegram-канал PavlovskyNEWS.

Автор: Алексей Тесля
Новости сейчасКонтакты