Тарифные бунты: в областном центре перекрыли дорогу на Киев

В Житомире устроили тарифный бунт / zhitomir.info

В Житомире сегодня жестко выступили против роста тарифов.

У середу, 13 січня, у Житомирі місцеві жителі влаштували тарифні протести через підвищення цін на газ та електрику – перекрили дорогу на Київ.

Учасники вимагали від влади звернутися до Кабміну й президента Володимира Зеленського з проханням зменшити тарифи для споживачів, повідомляє zhitomir.info з посиланням на організаторів акції.

За його даними, на Київському шосе біля школи №10 зібралися близько ста жителів обласного центру й пішли на дорогу, щоб перекрити рух транспорту.

“...поки мітингувальники організовувались, представники поліції запровадили об'їзд ділянки Київського шосе вулицею Саєнка. Це обурило людей, і вони рушили до перехресть Київського шосе з вулицями Саєнка та Параджанова...", – з'ясувало видання.

Журналісти додали, що там учасники акції блокували рух 20 хвилин, а потім вирішили заважати транспорту біля Центрального автовокзалу.

Під час переміщення до автовокзалу люди вигукували: "Україно, вставай", "Зеленського геть!" та "Ганьба місцевій владі".

Учасники акції блокували дорогу біля автовокзалу 15 хвилин, а потім розійшлися.Читайте такожЕксперт пояснив, чим загрожують тарифні бунти для Зеленського

У Житомирі влаштували тарифний бунт / zhitomir.info

Організатори протесту додали, що хочуть провести наступну акцію 15 січня.

Підвищення тарифів в Україні, протести та обіцянки влади

Автор: Екатерина Присяжнюк
Новости сейчасКонтакты