У Зеленского признали, что цену на газ не снизят для всех украинцев

Здание Офиса президента / УНИАН

В Офисе президента прокомментировали чехарду в стране с тарифами на газ для населения.

В офісі президента Володимира Зеленського прокоментували ситуацію з цінами на газ для населення в Україні. Повідомляти, що глава країни зазначив - фіксована ціна в 6,99 гривні за кубометр газу буде встановлена далеко не для всіх категорій українського населення.

"Адже очевидно, що в державі не може бути тарифної дискримінації, і тому всі верстви населення повинні отримати зрозуміле тарифне ціноутворення. За ініціативою глави держави Уряд вже напрацював інструменти для тимчасового зниження цін на газ для населення до 6,99 гривні за кубометр. Насамперед це стосувалося індивідуальних домогосподарств. Водночас певна частина населення отримує послуги з опалення через теплокомуненерго. Ціноутворення на опалення в регіональних теплокомуненерго значно складніше, а тому ціни для населення, яке отримує опалення через ці структури, бувають істотно вище", ‒ заявили в ОП.

Саме в умовах ситуації, що склалася з тарифами президент Зеленський дав завдання встановити соціальну справедливість при ціноутворенні.

Читати такожУ Зеленського анонсували зниження тарифів на газ

Тарифи на газ новини

Автор: Дмитрий Видоменко
Новости сейчасКонтакты