В "ДНР" назвали новую дату обстрела позиций ВСУ под Горловкой

В "ДНР" заявили о переносе даты обстрела позиций ВСУ / Скриншот

Боевики “ДНР” заявили об активности на позициях ВСУ.

У "ДНР" (террористическая организация. - ред.) заявили про перенесення дати анонсованого раніше обстрілу позицій ЗСУ під Горлівкою.

Про це повідомляє ресурс сепаратистів dan-news .

У повідомленні підкреслюється, що бойовики "ДНР" помітили активність на місці «спірної території».

Після цього було прийнято рішення продовжити спостереження за ситуацією і "перенести початок операції по усуненню українських укріплень на 10.00 9 вересня".

Раніше ватажок "ДНР" Денис Пушилін заявив про удар терористів по позиціях України. Артилерійський удар повинен був відбутися в понеділок вранці, 7 вересня.

Читати такожПогроза Пушиліна атакувати ЗСУ: стало відомо про реакцію Зеленського

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив про те, що Україна ініціювала термінове засідання Тристоронньої контактної групи в зв'язку з погрозами ватажка "ДНР" завдали удару по українським бійцям.

Пізніше представники ОБСЄ провели повітряне спостереження в районі населеного пункту Шуми і не виявили жодних змін в існуючих позиціях. Місія спростувала заяви Пушиліна, а українська сторона не має наміру відступати від домовленостей.

Як відомо, з півночі 27 липня на лінії розмежування в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі діє режим повного і всеосяжного припинення вогню.

Читати також"Пушилін, с*ка, совість є?": Бійці ВСУ тролять ватажка "ДНР"

Домовленість про перемир'я була досягнута учасниками Тристоронньої контактної групи (Україна, Росія, ОБСЄ) щодо врегулювання ситуації на Донбасі 22 липня.

Автор: Алексей Тесля
Новости сейчасКонтакты