В Крыму призвали Кравчука быть осторожным со своими идеями

В Крыму призвали Кравчука быть осторожным со своими идеями / УНИАН

Инициатива Кравчука провести всеукраинский референдум по вопросу организации жизни на Донбассе и в Крыму возмутила россиян.

Кримчани у 2014 році зробили остаточний вибір, у складі якої країни вони хочуть жити, заявив так званий очільник комітету парламенту окупованого Криму з народної дипломатії та міжнаціональних відносин Юрій Гемпель. Так він прокоментував ініціативу колишнього президента України й глави делегації Києва у Тристоронній контактній групі Леоніда Кравчука провести всеукраїнський референдум з питання організації життя на Донбасі і в Криму.

"Подібні заяви звучать як заклики, спрямовані на відторгнення частини Російської Федерації. Кравчуку слід бути обережним зі своїми ідеями, які до того ж за своєю суттю є абсолютно марною витівкою. Кримчани вже зробили свій остаточний і безповоротний вибір жити у складі Росії", - сказав Гемпель, його цитує РИА Новости.

Водночас Гемпель закликав українську владу визнати результати референдуму в Криму в 2014 році і залишити претензії на російську територію.

Заяви Кравчука щодо Донбасу та Криму – про що йшлося раніше:

Автор: Адриана Бубновская
Новости сейчасКонтакты