В школах появится новый предмет - что будут изучать старшеклассники

У старшеклассников появится новый предмет / Bigmir.net

Новый предмет поможет многим из старшеклассников определиться со своей будущей профессией.

У Кабміні заявили, що в школах в учнів старших класів скоро з'явиться новий предмет Про підприємництво. Викладати його будуть 10 і 11 - класникам.

Про це повідомляє прес-служба Мінцифри.

У відомстві зазначили, що новий предмет допоможе багатьом зі старшокласників визначитися зі своєю майбутньою професією. Вивчати предмет школярі будуть за бажанням, у рамках факультативу.

В університетах України також з'явиться курс" інноваційне підприємництво та управління стартап-проектами "в рамках проекту "підприємницький університет".

Читати такожВ Україні всі школи і дитсадки закриють на карантин: експерт назвав причину

Міністерство цифрової трансформації планує у найближчі роки відкрити також центри підтримки підприємництва Дія.Бізнес у всіх містах України, повідомила заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан. На черзі - Миколаїв та Черкаси.

Своєю чергою Міністерство освіти і науки поступово впроваджує в Україні проект Національної стратегії розвитку інклюзивної освіти. Станом на вересень 2020 року було відкрито 633 інклюзивно-ресурсних центри, а в минулому навчальному році в 35,14% шкіл були інклюзивні класи.

Автор: Катя Трохименко
Новости сейчасКонтакты