В Украине обновили зоны карантина: главные изменения

В Украине обновили зоны карантина / УНИАН

Киев остался в "оранжевой" зоне карантина.

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій оновила карантинне зонування в Україні.

Про це повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчинов у своєму Facebook.

Зазначається, що рішення набуде чинності в понеділок, 26 жовтня.

До "червоної" зони увійшли:

Відзначимо, що у "червоній" зоні дозволена робота громадського транспорту, ТРЦ і магазинів (крім Донецької області). В Івано-Франківській, Полтавській, Харківській та Хмельницькій областях дозволена робота шкіл, коледжів, вузів.

В Івано-Франківській, Київській, Полтавській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях дозволена робота закладів громадського харчування.

Крім того, у Житомирській, Одеській, Луганській, Полтавській, Черкаській, Чернігівській областей дозволена посадка пасажирів у транспорті приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення.

/ Фейсбук О. Немчинова

"З 00 години 00 хвилин 26 жовтня (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування. Місто Київ залишається в "помаранчевій" зоні!"- написав він.

"Помаранчева" зона карантину:

У "помаранчевій" зоні заборонена робота хостелів, турбаз (крім готелів), а також розважальних закладів, спортзалів, фітнес-центрів, крім тих, які приймають відвідувачів з розрахунку одна людина на 10 квадратних метрів, закладів культури, ресторанів в нічний час. Заборонена планова госпіталізація в лікарні. Також під забороною масові заходи за участю понад 20 осіб, робота закладів харчування з 22:00 до 7:00.

/ Фейсбук О. Немчинова

Коронавірус в Україні:

Автор: Алексей Тесля
Новости сейчасКонтакты