“Взрывной привет”: в прокуратуре рассказали, что нашли у двери матери Шабунина

В Ровно обнаружили корпуса гранат у квартиры матери активиста / gp.gov.ua

Жители дома в Ровно были эвакуированы, на месте работала взрывотехническая группа.

У корпусах гранат, виявлених у Рівному біля дверей квартири матері голови Центру протидії корупції Віталія Шабуніна, вибухівки не виявлено.

Як передає прес-служба Офісу генпрокурора, Рівненська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом виявлення підозрілих предметів біля квартири матері Шабуніна.

"Увечері 30 грудня 2020 року в Рівному біля дверей квартири, де живе мати громадського діяча у сфері боротьби з корупцією, виявлено 2 предмети, схожі на гранати, і пластикова коробка, перемотана скотчем. Жителі були евакуйовані, на місці працювала вибухотехнічна група. За попередніми даними, в корпусах гранат вибухівки не виявлено", - йдеться в повідомленні.

При цьому підкреслюється, що зараз тривають слідчі дії для встановлення осіб, причетних до злочину.

Будуть призначені вибухо-технічна та молекулярно-генетична експертизи. Досудове розслідування у кримінальному провадженні, яке здійснює Головне управління Національної поліції в Рівненській області, взято на контроль керівництвом Офісу генерального прокурора.

/ gp.gov.ua

Читати такожПожежа в будинку Шабуніна: стали відомі результати екпертизи

Раніше повідомлялося про те, що в Рівному розпочато кримінальне провадження за фактом виявлення біля дверей квартири матері керівника Центру протидії корупції Віталія Шабуніна вибухового пристрою. "Очевидно, що це мені такий "привіт", - заявив Шабунін.

Віталій Шабунін новини:

Автор: Алексей Тесля
Новости сейчасКонтакты