Отравление Навального - в Кремле разозлились на обвинение Путина от оппозиционера

Дмитрий Песков / Reuters

Всю кремлевскую злость на обвинение в своем отравлении, которое выдвинул Алексей Навальный в адрес Владимира Путина, высказал Дмитрий Песков.

Отруєння Навального - у Кремлі вважають безпідставною заяву російського політика Олексія Навального про те, що його отруєння нервово-паралітичною речовиною з групи Новачок було організовано за вказівкою президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомляє портал РІА Новості з посиланням на заяву Дмитра Пєскова ‒ прес-секретаря президента РФ.

Він стверджує - в Кремлі володіють відомостями, згідно з якими Навальний давно співпрацює з американськими спецслужбами та отримує від кураторів звідти "різні інструкції".

"Просочувалася навіть якась інформація в Інтернет, вона і в Німеччині просочувалася, і у нас вона була. Інструктори працюють. Інструкції, які пацієнт отримує, очевидні. Такі лінії поведінки ми бачили не раз, тут нічого приховувати", - заявив він.

Крім того, Пєсков категорично відкинув всі звинувачення Навального на адресу Путіна.

"Ми вважаємо, що подібні звинувачення на адресу президента Росії є абсолютно безпідставними і неприпустимими. Більш того, я скажу, ряд цих висловлювань у згаданій публікації ми вважаємо абсолютно образливими І також неприйнятними", - сказав прес-секретар президента РФ.

Читати такожУ Навального розповіли про найдивніший момент у день отруєння новачком

Отруєння Навального - що було раніше:

Автор: Дмитрий Видоменко
Новости сейчасКонтакты