Польша вознамерилась вытолкнуть Германию из проекта Северный поток-2

Польша вознамерилась вытолкнуть Германию из проекта Северный поток-2 / Reuters

Северный поток-2 - это проект, который направлен не только против Польши, но и против всего европейского сообщества, убежден депутат Яцек Оздоба.

Сейм Польщі стоїть на порозі ухвалення резолюції із закликом до уряду Німеччини зупинити реалізацію проєкту російського газопроводу Північний потік-2. Резолюцію можуть ухвалити на найближчому засіданні Сейму, яке відбудеться 24-25 лютого.

"Північний потік-2 - це проєкт, який спрямований не тільки проти Польщі, а й проти всієї європейської спільноти. Тому цілком природно було б ухвалити під час наступного засідання відповідну резолюцію - незалежно від політичного поділу - щоб Сейм висловив свій рішучий протест проти цього антиєвропейського проєкту", - заявив депутат від "Солідарної Польщі", заступник міністра клімату і навколишнього середовища Яцек Оздоба на пресконференції у Сеймі, повідомляє РАР.

Депутат повідомив, що партія у п'ятницю подала прохання до глави Сейму щодо прискореного розгляду резолюції, що закликає уряд Німеччини негайно припинити будівництво газопроводу Північний потік-2.

Північний потік-2 - про що йшлося раніше:

Автор: Адриана Бубновская
Новости сейчасКонтакты