"Штаты в щупальцах российских боевиков": эксперт рассказал о влиянии РФ на протесты в США

Протесты в США готовы поддержать российские боевики - Огрызко / GettyImages

В Штатах действует довольно разветвленная система структур, на которые прямо или косвенно влияют внешние силы, прежде всего – Россия, пояснил аналитик.

Керівник Центру досліджень Росії, екс-міністр закордонних справ України Володимир Огризко не виключає відновлення нових вуличних протестів у США, незважаючи на заклики Дональда Трампа утриматися від насильства. І в цьому випадку можна очікувати втручання російських бойовиків.

«У різних містах з різних приводів масові заворушення вже мали місце - чи то на грунті расизму, чи то антирасизму, чи то на грунті питань, що пов'язані з історичним минулим», – констатував експерт у коментарі Главреду.

Читати такожПутін жорстоко поплатиться за американський майданВін також нагадав, що в Штатах діє досить розгалужена система структур, на які прямо або побічно впливають зовнішні сили, перш за все – Російська Федерація.

"Америка просякнута щупальцями російських "товариств мисливців" або "спортивних товариств", які насправді є таборами з підготовки бойовиків. А оскільки американський лібералізм зайшов занадто далеко, то не можна виключати, що ці «готові до вживання» «консерви» в певний момент не розкриються», – резюмував Огризко.

Протести в США: новини

Автор: Диана Бель
Новости сейчасКонтакты