Тихановская сказала, на что Россия дала деньги Лукашенко

Россия дала деньги Александру Лукашенко на агрессивные действия против белорусов, полагает Светлана Тихановская / Скриншот

Власти Беларуси направляют средства РФ на военные действия против своих же людей, отметила оппозиционер.

Лідер об'єднаної білоруської опозиції Світлана Тихановська вважає, що гроші, виділені Російською Федерацією президенту Білорусі Олександру Лукашенку, йдуть не на щось вкрай необхідне білоруській державі, а на агресивні дії.

Влада Білорусі витрачає російські гроші на екіпіровку для ОМОНу, на розгони людей та на арешти, а РФ могла б за допомогою цих коштів закрити свої питання, розповіла опозиціонер в інтерв'ю Lb.ua.

Співрозмовниця підкреслила, що білоруська влада спрямовує кошти на військові дії проти своїх же людей.

"...дуже гостро стоїть питання цих виділених грошей... люди Білорусі більше не сприймають Лукашенка як свого президента. Всі ці зобов'язання, які він бере на себе зараз, всі ці домовленості, вони будуть переглянуті у майбутньому, після нових виборів, коли буде обрано нового президента Білорусі", – сказала політик.

Тихановська підкреслила, що Білорусь витрачає гроші РФ на "агресивні дії".

Читайте такожТихановська різко відповіла на кредит для Білорусі від Росії“Ми вже бачили запит на закупівлю бронежилетів. Для кого ці бронежилети? Від кого вони збираються захищатися? У кого зброя? У ОМОН, у влади зброя...", – додала Тихановська.

Автор: Екатерина Присяжнюк
Новости сейчасКонтакты