Трамп после выборов президента США стал полностью седым

Дональд Трамп стал полностью седым / скриншот из видео

Люди начали массово обсуждать белые волосы Трампа, который славился знаменитым рыжим цветом.

Чинний президент США Дональд Трамп став об'єктом активного обговорення у мережі - громадяни звернули увагу на нове відео з главою Білого дому, який після президентських виборів раптово став повністю сивим.

74-річний Дональд Трамп уперше за останні вісім днів поспілкувався зі ЗМІ. Зокрема, він прокоментував майбутню Адміністрацію президента, і уточнив, що його Адміністрація не планує йти на карантин через коронавірус, повідомляє USA Today.

Водночас кадри виступу Трампа перед журналістами біля Білого дому викликали фурор в мережі. Люди почали масово обговорювати біле волосся Трампа, який славився знаменитим рудим кольором.

"Ця людина виглядає настільки засмученою, що можна сказати, що все її ставлення змінилося за результатами виборів ... і його волосся", "Невже Трамп посивів цього тижня? Сумно", "Як так швидко волосся Дональда Трампа стали сивим? Мабуть, програш сильно вдарив по ньому", "Хтось ще помітив, що волосся Трампа сьогодні сиве?", "Він пофарбував волосся. Обраний ним колір називається...Антипригарна сторона олов'яної фольги", "Коли його волосся посивіло? Коли це сталося? За 6 днів? За 7 днів Бог створив Землю", - пишуть американці під відео на різних каналах у Youtybe.

Трамп і його знаменитий рудий колір волосся / Reuters

Вибори у США - про що йшлося раніше:​

Автор: Адриана Бубновская
Новости сейчасКонтакты