У Путина прояснили вопрос слежки спецслужб за Навальным

Песков объяснил заявление Путина о Навальном / Reuters

Спецслужбы по всему миру присматривают за определенными личностями, сказал Дмитрий Песков.

Спецслужби завжди проводять певні заходи щодо осіб, які контактують зі спецслужбами інших країн і припускаються висловлювань, які можуть трактуватися як порушення чинного законодавства.

Про це заявив прессекретар російського президента Дмитро Пєсков, коментуючи заяву Володимира Путіна про можливе стеження за опозиціонером Олексієм Навальним, повідомляє РИА Новости.

За його словами, глава РФ мав на увазі, що спецслужби придивляються до громадян, які контактують зі спецслужбами іноземних держав або закликають до силової зміни влади.Читати такожКрим, Донбас, отруєння Навального і Карабах: про що розповів Путін на пресконференції

"Володимир Путін казав про те, що спецслужби придивляються за тими, хто контактує зі спецслужбами інших держав, ну і до цього ще можна додати, що, звичайно, спецслужби придивляються за тими, хто припускається висловлювань з закликаннями до насильницької зміни влади і так далі, що може трактуватися як порушення чинного законодавства. За такими людьми спецслужби придивляються по всьому світі", - підкреслив Дмитро Пєсков.

Олексій Навальний новини

Автор: Андрей Ганчук
Новости сейчасКонтакты