В Польше украинские туристы провалились под лед на озере Морске-Око

Морске-Око / Фото: tatryporusski.blogspot.com/

Люди смогли самостоятельно выбраться на сушу.

У Польщі на озері Морське-Око 2 січня українські туристи провалилися під лід, незважаючи на попередження служб, що ходити в цьому місці по водоймі при нинішніх погодних умовах вкрай небезпечно.

Як повідомляє tvn24, польські рятувальники обурені, що туристи регулярно порушують заборони і виходять на тонкий лід озера заради ефектних фото і відео.

Представник парку Пауліна Колодейська констатувала, що українським туристам вдалося врятуватися завдяки щасливому випадку. Наші співвітчизники провалилися під лід приблизно в 10 метрах від берега і зуміли самостійно вибратися на сушу.

Працівники парку регулярно просять туристів не виходити на тонкий лід. Однак цього дня українським туристам вдалося пробратися на середину озера непоміченими, і це ледь не закінчилося трагедією.


Читати такожЄгипет посилив правила в'їзду для туристів з України"Не було часу карати цих туристів штрафами, тому що їх було просто занадто багато, і говорилося про безпеку", - розповіли працівники парку.

Співробітники Морське-Око скаржаться, що під час новорічних свят на озері багаторазово збільшилася кількість туристів. За словами працівників, навіть пандемія коронавірусу не змусила людей утриматися від подорожі в польські Татри.

Автор: Яна Катасонова
Новости сейчасКонтакты