Жириновский посоветовал Трампу ввести в США чрезвычайное положение

Владимир Жириновский / УНИАН

Одиозный российский политик выказал свою поддержку Дональду Трампу.

Скандальний російський політик Володимир Жириновський звернувся до президента США Дональда Трампа із закликом негайно ввести в країні надзвичайний стан - у зв'язку з тим, що той програв на виборах Джо Байдену.

Відповідний пост Жириновський опублікував на своєму Telegram-каналі. "Події в США показують, що хоч демократичні інститути й продовжують працювати, але намітився перекіс у боротьбі проти чинного президента. Його зраджує віцепрезидент Майк Пенс. Якщо Пенсові не подобається Трамп, то навіщо ж він йшов з ним в парі на вибори? Трохи ситуація захиталася - і він переметнувся", - написав політик.

Жириновський вважає, що Трамп мав право звернутися до своїх фанатів із закликом продовжувати боротьбу з фальсифікацією виборів на користь Байдена і зовсім провокував захоплення Капітолію у Вашингтоні. Крім того, російський політик вважає, що у Трампа ще залишилося достатньо важелів для впливу на протестувальників.

"Якщо вчора було рано, то завтра буде пізно. А найближчими днями у нього є всі можливості для збереження влади й припинення свавілля з фальсифікацією виборів, які спостерігав весь світ. Тому сьогодні всі симпатії повинні бути на боці Трампа, і ми закликаємо його взяти всю владу у свої руки й ввести надзвичайний стан",- додав Жириновський.

Читати такожПротести в США: керівництво Конгресу переміщують на військову базу

Протести в США - про що раніше повідомляв Главред:

Автор: Дмитрий Видоменко
Новости сейчасКонтакты